Člani ponovno poraženi

Člani smo se v soboto 13.10.2019 odpravili v dvorano Poden, kjer nam je nasproti stala ekipa Insporta. Odločeni, da to tekmo zmagamo, smo začeli zelo dobro in zadeli že po dobri minuti igre, ko je po podaji Anžeta Šnebergerja za vodstvo zadel Luka Stanonik. Domači so nato izenačili v 10 minuti in v 17 minuti prišli do vodstva s 2:1. V tej tretjini smo videli še en gol v domači mreži, ko je po podaji Simona Ržka zadel kapetan Miha Pustavrh. Razultat v prvi tretjini je tudi izraz izenačenosti v igri.
V drugi tretjini je najprej zadela ekipa Insporta, le izvajane sredine pa je bilo potrebno in Polanci smo prek Anžeta Šnebergerja izenačili na 3:3. 3:3 je bil tudi rezultat 2/3.
Začetek tretje tretjine pa je bil usoden za nas. Insport je izkoristil power play in ne zbranost po power playu in tako pobegnil na 2 gola prednosti. Sledile so izključitve na Insportovi strani, kar pa nismo znali izkoristiti. V 52 minuti so gostitelji vodili že s 6:3, 3 minute kasneje smo Polanci preko Mateja Mesca znižali rezultat na 6:4 le minuto, kasneje pa je na semaforju kazalo 7:4.

Sledil je edini izkoriščen power play, ki ga je zaključil kapetan Miha Pustavrh ter 2+10 minutna kazen Blaža Kavčiča, kar so gostje 30 sekund pred koncem tekme izkoristili in zadeli za 8:5.

V oči bode predvsem slaba igra ob power playu, saj smo od 5 power playev izkoristili le enega. Čeprav se zdi, da nam ne manjka veliko do zmage, se nam ta vedno izmuzne in tudi po prikazani borbi na igrišču in želji po napredovanju ostanemo brez željenih točk, ki jih potrebujemo.

MI POLANCI!