Začetek druge tretjine odnesel točke

Že prve minute srečanja so napovedale, da bo skoraj 150 gledalcev prišlo na svoj račun. Tako mi, kot Insport smo v tekmo krenili odločno z željo po zmagi. V prvi tretjini smo videli dokaj izenačeno igro. Napako tretjega napada je izkoristil Luka Peklaj in Insport popeljal v minimalno prednost. 0:1 je bil tudi rezultat prve tretjine.

Začetek druge tretjine nas je zelo oddaljil od tako želene zmage. 2 gola v razmiku slabe minute in Insport je kar na enkrat povedel s 3 goli razlike. Ločani so v drugi tretjini zelo kaznovali našo nezbranost v obrambi in do konca 2 tretjine zadeli še enkrat in prišli do rezultata 0:4.

Tretja tretjina se je začela v stilu druge in po dobrih 3 minutah je na semaforju pisalo 0:6. Nekaj sekund po zadetku Insporta je nekoliko upanja v Polansko bando prinesel Miha Pustavrh po podaji Tadeja Kožuha ter nato še Jaka Logar po lepi podaji Matej Mesca, vendar je vse zbledelo ob hitrem odgovoru gostov za rezultat 2:7. Tudi v zadnji minuti je Insport izkoristil nepazljivost v obrambi in postavil končni rezultat 2:8.

Nezbranost v obrambi in slaba učinkovitost v napadu sta ponovno vzrok za visok poraz. Ko s nam zazdi, da imamo tekmo pod kontrolo pridejo napake, ki jih nasprotne ekipe s pridom izkoristijo.

Ponovno sledi daljša pavza ter nato 22.12.2019 tekma v Beljaku.