Zmaga, ki nam vliva upanje ob koncu leta

V nedeljo smo se fantje Polanske bande odpravili v Beljak, kjer nam je nasproti stala tamkajšnja ekipa VSV. V tekmo smo krenili odločno in do sedme minute bili rezultatsko izenačeni. V sedmi minuti sta sledila dva gola Beljačanov, ki so tako prišli do vodstva. Njihovo vodstvo pa ni dolgo trajalo, saj smo zadeli preko Pustovrha in Ržeka.

V 15 minuti so našo napako v obrambi izkoristili gostje, vendar njihovo vodstvo ni trajalo dolgo, saj so po naši odlični akciji igralci Beljaka sami pospravili žogico v lasten gol.

V tej tretjini so igralci Beljaka izkoristili še dve naši napaki. Rezultat na koncu je bil 5:3.

Drugo tretjino smo dobili s rezultatom 0:3.

Ponoven avtogol nasprotnikov in gola Šnebergerja ter Bizjaka sta nam prinesla zasluženo vodstvo z rezultatom 5:6. To tretjino je predvsem potrebno pohvaliti delo obrambe s Knificem na čelu, kar je se je zelo poznalo tudi na rezultatu.

Slab začetek zadnje tretjine in gostitelji so ponovno vodili.
Odgovor na njihovo vodstvo pa je imel Kožuh, ki je zadel za izenačenje! V 46 minuti je igralec VSV krenil v proti napad, a sta ga Pustavrh in Logar nepravilno ovirala. Sodnik je dosodil kazenski strel, katerega pa je odlično obranil Knific. Ponovno smo zadeli preko Šnebergerja. V zadnje minute dvoboja smo tako krenili z vodstvom enega gola. Beljačani so iz svojega gola potegnili vratarja, kar se jim je obrestovalo 40 sekund pred koncem srečanja. Knific je sprva odlično obranil strel, nato pa je odbito žogico v gol pospravil Hanschur. Sledil je podaljšek katerega smo odigrali odlično in po podaji Stanonika Bizjaku tudi prišli do zaslužene zmage.

Tekma se je končala s rezultatom 8:9.

Ob koncu leta se zahvaljujemo vsem sponzorjem in navijačem, ki nas spremljate in spodbujate, kljub veliko slabšemu pogledu na lestvici kot smo ga bili vajeni do sedaj. Hvala Vam in vse dobro v novem letu, ki prihaja!

MI POLANCI!